Olympic Brugge VZW

23.07.14 Geen training

Geen training op zaterdag 26 juli !!!

5e wedstrijd Leeuwtjescriterium in Knokke

We verwachten iedereen van benjamin tot miniem in Knokke. Verzamelen in Knokke om 13u (of om 12u aan de piste in Brugge)

 

21.07.14 KBC Nacht - Flanders Cup Gent

Op de KBC-Nacht in Heusden-Zolder deed Lore Tack mee aan de 1500m in het voorprogramma. Ze werd er 5de in 4'34"38. Op de Flanders Cup meeting in Gentbrugge sneuvelden 2 clubrecords en ging Tom Meire er met de overwinning op de 3000m lopen.

 

 

Lees meer: 21.07.14 KBC Nacht - Flanders Cup Gent

 

14.07.14 Weekendoverzicht

Dit weekend kwamen OB-atleten in actie op in Knokke, Maldegem, Kortrijk en Ieper. De prestatie van het weekend werd echter in het Franse Reims geleverd : Jarne Duchateau veroverde brons op de Franse kampioenschappen. Met een worp van 71m80 toonde hij zich helemaal klaar om komende woensdag naar Eugene (USA) af te reizen om er deel ten nemen aan het wereldkampioenschap voor juniores.

Lees meer: 14.07.14 Weekendoverzicht

   

06.07.14 PK meerkampen

4 OB'ers namen deel aan het PK meerkampen in Nieuwpoort. Ondanks de slechte weersomstandigheden op de tweede dag veroverden ze er 3 zilveren medailles en sneuvelden er heel wat persoonlijke records. We konden de OB-kleuren de voorbije week en weekend ook bewonderen in Maldegem, Beveren en Oordegem.

 

Lees meer: 06.07.14 PK meerkampen

 

04.07.14 Strandloop Zeebrugge

Resultaten Strandloop Zeebrugge

Opmerkingen kunnen doorgestuurd worden naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

   

01.07.14 Interland scholieren

3 OB-atleten werden geselecteerd om deel te nemen aan de interland voor scholieren in Bertrix. Het was Alessandro Van de Sande die voor één van de uitschieters van de dag zorgde door op de 400m horden uit te pakken met de beste jaarprestatie, meteen ook goed voor de tiende prestatie aller tijden en een serieuze verbetering van zijn eigen clubrecord.

Lees meer: 01.07.14 Interland scholieren

 

29.06.14 Vakantie ...

Vakantie ..... die periode met midweekwedstrijden, vrijdagavondwedstrijden, weekendwedstrijden, .... keuze te over dus voor de atleten. De jeugd trok naar Nieuwpoort om daar te strijden voor de provinciale titels. Jarne De Keyser en Arthur Daenens mochten op het hoogste trapje plaatsnemen. Chelsea Timmerman, Brecht De Bleeckere (beiden 2 maal zilver) en Arthur Daenens (brons en goud) slaagden er in om 2 medailles binnen te halen. In totaal veroverden de 15 OB-atleten 11 medailles. De oudere atleten vonden we dan weer terug in de uitslagen van de wedstrijden in Ertvelde, Zwevegem, Kortrijk, Nijvel en Aalst.

 

Lees meer: 29.06.14 Vakantie ...

   

23.06.14 Weekendoverzicht

De miniemen Jasper Denys, Martijn Bonte en Arthur Daenens trokken zaterdag naar Lokeren en verbeterden daar het clubrecord op de 3x600m. Hun tijd was meteen ook goed voor de 3e prestatie aller tijden. Ook nog zaterdag nam Alessandro Van de Sande deel aan de B-meeting in Lier en stelde zijn persoonlijke records in het speerwerpen en op de 200m scherper. De masters trokken dan weer naar de werpersmeeting in Eeklo of naar het Belgisch kampioenschap werpvijfkamp

 

Lees meer: 23.06.14 Weekendoverzicht

 

16.06.14 BK Masters

De examenstress zorgde er voor dat er slechts 7 jeugdatleten in actie kwamen dit weekend : Jarne De Keyser stak de overwinning in een spannende meerkamp in Maldegem op zak. De nadruk lag echter helemaal op de masters die hun Belgisch kampioenschap afwerkten. Met z'n drieen verzamelden ze maar liefst 10 podiumplaatsen. Het was Leopold De Rocker die de hoofdvogel afschoot door de Belgische titel in het hinkstapspringen mee te nemen. Mieltje Pauwels werd tijdens het masters-BK postuum uitgeroepen tot "Master van het jaar".

Lees meer: 16.06.14 BK Masters

   

Pagina 1 van 41