Olympic Brugge VZW

22.05.18 Druk verlengd weekend

Het verlengde weekend startte eigenlijk al op woensdag waar Aaron Van Lersberghe zilver pakte op de Vlaamse SVS kampioenschappen. Op zaterdag kwamen 49 jeugdatleten aan de start van de derde wedstrijd van het Leeuwtjescriterium in Nieuwpoort waar een clubrecord bij de jeugd sneuvelde. Eva logghe pakt de vijfde plaats op de 5000m op het Vlaams kampioenschap AC in een nieuw clubrecord bij de masters. Thierry De Block verovert brons op de Vlaamse en Belgische kamoioenschappen 100m bij de M60, eveneens in een nieuw clubrecord. Zondag en maandag nog heel wat persoonlijke records, en zelfs een beste jaarprestatie in Torhout, Gent, Ninove en Eekloo waar Eric De Rocker 2 clubrecords scherper stelde.

Lees meer: 22.05.18 Druk verlengd weekend

 

14.05.18 Interclub AC

Een vijfde plaats bij de dames en een zevende bij de heren op de interclub competities stemt ons hoopvol voor de toekomst. Eva Logghe zet het eerste clubrecord van het outdoorseizoen in de boeken. Hopelijk volgend jaar eens een interclubcompetitie zonder afzeggingen, voornamelijk door blessures, en dan zit er zeker veel meer in. Ook in Dwars door Brugge was OB weer alom vertegenwoordigd met enkele mooie resultaten als gevolg.

Lees meer: 14.05.18 Interclub AC

 

13.05.18 Beker van Vlaanderen

Beker van Vlaanderen

2e landelijke A

Wedstrijdresultaten

Puntentelling

   

06.05.18 Drukke bedoening

Niet minder dan 76 OB-atleten kwamen het voorbije weekend in actie op de atletiekpistes. Op de interclubs voor cadetten en scholieren konden zowel de meisjes (6e plaats) als de jongens (10e plaats) het behoud verzekeren. Op het Leeuwtjescriterium in Beernem noteerden we 50 OB-atleten. Podiumplaatsen waren er voor Emile en Julien Gnimassou, Karla Karnisauska, Shanaya Schollaert en Jade Cuvelier.

Lees meer: 06.05.18 Drukke bedoening

 

01.05.18 Saelensmeeting

Resultaten Julien Saelensmeeting 1 mei Brugge

 

WERELDrecord Peter Genyn nu reeds gespot op Sporza

   

03.04.18 Uurschemas

Julien Saelens meeting - dinsdag 1 mei 2018

Met deelname van heel wat toppers in de G-atletiek : wereld- en paralympisch kampioen Peter Genyn, Joyce Lefevre, Gitte Haenen (4e WK), David Delespesse, Ruben Persoons, ..... maar ook onze eigen Serge Van Belle

Als demo-nummer wordt ook een afvallingsrace toegevoegd aan het programma Er worden afhankelijk van het aantal deelnemers een aantal ronden gelopen, iedere ronde valt de laatste af tot we uiteindelijk een winnaar overhouden.

SPRINT-CRITERIUM (100m-200m) met  geldprijzen !!!

Aflossing 4x100m : oefenen voor de interclubs !!

maakt deel uit van Oost West Cup (ism AVMO, DEIN, HALE)

KW Jeugdatletiekcriterium cad-sch (1500m - speer - polsstok)

UURSCHEMA

 

30.04.18 Provinciale kampioenschappen

28 OB-atleten traden aan op de provinciale kampioenschappen. Er werden 22 medailles gehaald : 10 maal goud, 8 maal zilver en 4 maal brons

 

Lees meer: 30.04.18 Provinciale kampioenschappen

   

23.04.18 Zomer op volle toeren

Het zomerseizoen draaide afgelopen weekend op volle toeren, letterlijk en figuurlijk. De pupillen en miniemen zetten hun beste beentje voor op de interclubs waar de meisjes 8e en de jongens 6e werden. Ook op wedstrijden in Rieme en Ninove kwamen OB-atleten in actie. Op de weg noteren we opmerkelijke en mooie prestaties in Antwerpen en Damme.

Lees meer: 23.04.18 Zomer op volle toeren

 

16.04.18 Goed op dreef

Alhoewel het nog vroeg in het seizoen is, lijken een aantal atleten al goed op dreef. Jeugdatleten haalden medailles in Beernem en Merksem. In Eeklo stond een werpersmeeting op het programma.

Lees meer: 16.04.18 Goed op dreef

   

Pagina 1 van 69