Olympic Brugge VZW

14.12.14 Kerstloop

Alle aandacht ging dit weekend naar de MoveBrugge kerstloop. Tussen de 5000 deelnemers vonden we ook 41 OB'ers terug. De jeugd maakte indruk op de 6 km bij de -12 jarigen waar de overwinningen weggelegd waren voor Stien Van Tieghem en Jarne De Keyser. Jietse Andries en Soetkin Van Tieghem zorgden zelfs voor een "clean sheet" bij de meisjes door het ganse podium in te nemen. Bij de jongens vonden we 4 OB'ers in de top tien, een prestatie die ook door de "oudere" atleten werd herhaald op de 6 km.

 

Lees meer: 14.12.14 Kerstloop

 

07.12.14 Examenstress primeert

Het werd een rustig atletiekweekend. De meesten zaten het ganse weekend met hun neus in de schoolboeken. 10 jeugdatleten vonden toch de weg naar de Gentse topsporthal, waar de eerste indoorwedstrijd van het seizoen gepland stond. Er sneuvelden daar al meteen een aantal persoonlijke records. Zondag stonden 6 OB'ers aan de start van de veldloop in Oudenaarde, internationaal waren de OB-kleuren dan weer te bewonderen in het Spaanse Malaga.

 

Lees meer: 07.12.14 Examenstress primeert

 

30.11.14 Ledenfeest - Crosscup Roeselare

Zaterdagavond werd het voorbije seizoen officieel afgesloten met ons jaarlijkse ledenfeest dat deze keer ook in het teken stond van de viering van ons 80-jarig bestaan. Op sportief vlak nam Mireille Rossaert het zekere voor het onzekere en trad zaterdagmiddag al aan in de veldloop in Vilvoorde waar ze beslag legde op een zesde plaats. Zondagmorgen verschenen er, desondanks de vroege uurtjes van het ledenfeest, toch terug 31 OB-atleten aan de start van de Westvlaamse manche van de CrossCup in Roeselare. Benjamin Norman Cormenier had duidelijk het meeste krachtvoer naar binnen gewerkt, want hij won op overtuigende wijze, en met een straatlengte voorsprong, zijn reeks.

Lees meer: 30.11.14 Ledenfeest - Crosscup Roeselare

   

28.11.14 Parking ledenfeest

PARKING TIJDENS LEDENFEEST

Het zal tijdens het ledenfeest niet mogelijk zijn om te parkeren op de terreinen van garage MoveBrugge. Er wordt gevraagd om zoveel mogelijk de parking net voorbij de garage te gebruiken

 

24.11.14 Rustig Weekend

Het werd een rustig atletiekweekend. 2 atleten trokken naar de veldloop in Zele en we noteerden ook de eerste indoorprestaties van het seizoen, waar al meteen 3 persoonlijke records sneuvelden.

Lees meer: 24.11.14 Rustig Weekend

   

16.11.14 Cross Deinze

De regen van de voorbije dagen zorgde voor het eerste modderparcours van het jonge veldloopseizoen. Op de sterk bezette wedstrijd in Deinze kwamen 22 OB-atleten in actie. Het waren cadet Emmerson Vandevoorde (8e) en scholiere Judith Debaere (9e) die een top tien plaats konden bemachtigen op Vlaanderens grootste veldloop met maar liefst 1556 deelnemers.

Lees meer: 16.11.14 Cross Deinze

 

09.11.14 Cross Maria-Aalter

Het lijkt er almaar meer op dat we dit jaar de herfst en de winter laten voor wat het is, en meteen overstappen naar de lente. We trokken met 33 OB'ers terug onder een stralend (lente-)zonnetje naar de cross in Aalter. Het was benjamin Norman Cormenier die als enige het podium op mocht afgelopen zondag, maar we noteerden daarnaast wel nog 9 top tien noteringen in de verschillende categorieën.

 

Lees meer: 09.11.14 Cross Maria-Aalter

   

02.11.14 Jongerencross Waregem

Afgelopen zondag vond al voor de 57e maal de Jongerencross in Waregem plaats. 21 OB'ers grepen deze kans om hun nieuwe borstnummer voor het seizoen 2014-2015 op te spelden. De cadetten jongens maakten indruk door het volledige podium te bezetten, maar ook bij de andere reeksen werden mooie ereplaatsen behaald.

 

Lees meer: 02.11.14 Jongerencross Waregem

 

Winterkalender 2014-2015

Neem deel aan de tweede OB-Crosscup tijdens het komende veldloopseizoen

 

Kalender

Reglement

   

Pagina 1 van 44