Olympic Brugge VZW

19.04.15 Interclub jeugd

Het zomerseizoen is nu wel degelijk echt in gang geschoten. De pupillen en miniemen kwamen, als team, in actie in de Beker van Vlaanderen. De meisjes eindigden op een 8e plaats, terwijl de jongens de vijfde plaats in beslag namen. Met een ploeg die bijna uitsluitend uit eerste jaars bestond, en met een onvolledige ploeg bij de meisjes, waren dit dus mooie resultaten. In Kortrijk kwamen heel wat atleten in actie in de tweede manche van het Westvlaamse jeugdatletiekcriterium.

Lees meer: 19.04.15 Interclub jeugd

 

18.04.15 Geen training

Geen jeugdtraining op zaterdag 18 april 2015

Beker van Vlaanderen pupillen en miniemen

 

06.04.15 Start Zomerseizoen

Alhoewel de temperaturen anders deden vermoeden, werd het voorbije weekend wel degelijk het zomerseizoen op gang geschoten. Pupil Chelsea Timmerman heeft al meteen twee meerkamp-overwinningen op zak. In de eerste manche van het Carft Leeuwtjescriterium, dit jaar aan de elfde editie toe, konden de OB-atleten beslag leggen op 6 medailles.

Uitslag Leeuwtjescriterium Knokke

Lees meer: 06.04.15 Start Zomerseizoen

   

29.03.15 Rustig weekend

Het werd een rustig weekend op atletiekgebied, toch lieten de zusjes Van Tieghem van zich horen op enkele wegwedstrijden. Zaterdagavond werden de laureaten van het OB-crosscriterium gehuldigd op ons jaarlijkse pizzafestijn.

Lees meer: 29.03.15 Rustig weekend

 

23.03.15 Masters in het veld

Joeri Beetz en Stijn Decadt werden respectieveleijk 23e en 26e op het BK masters veldlopen. In Gent stond nog de laatste indoormeeting voor de jeugd op het programma. Er sneuvelden op de valreep nog 2 clubrecords, maar ook heel wat persoonlijke records werden nog wat scherper gesteld. Komende zaterdag worden de laatste prijzen van het winterseizoen verdeeld op het OB-pizzafestijn waar we de laureaten van het OB-crosscriterium bekend maken.

Lees meer: 23.03.15 Masters in het veld

   

15.03.15 De laatste medailles