Olympic Brugge VZW

01.09.14 Einde vakantie

In Oordegem halen zowel Bethlehem Tielens (speer) als Alessandro Van de Sande (400mH) de zilveren medaille binnen op de Belgische kampioenschappen voor cadetten en scholieren. Ondertussn werd in Brugge zowel door de jeugd als door de masters gestreden om de podiumplaatsen in de finale van het Craft Leeuwtjescriterium en de eerste memorial Mieltje Pauwels. Uitschieters daar waren de 2 Belgische rec ords bij de anders validen voor Serge Van Belle (discus en kogel), maar ook de overwinningen en de podiumplaatsen van onze jeugd mochten gezien zijn.

 

Lees meer: 01.09.14 Einde vakantie

 

30.08.14 Leeuwtjescriterium

Uitslag Craft Leeuwtjescriterium

VAL Jongerentrofee F. Demeulenaere


Uitslag Memorial Mieltje Pauwels

 

30.08.14 Geen training

Geen jeugdtraining op  zaterdag 30 augustus!!!

Finale Leeuwtjescriterium in BRUGGE

We verwachten iedereen van benjamin tot miniem op onze eigen piste om 13u

Ook een vijfkamp voor cadetten : aanvang om 12u30 (11u30 aanwezig !!)

   

31.07.14 Uurroosters

Uurschema Memorial Mieltje Pauwels 31.08.2014

 

 

Uurschema Leeuwtjescriterium - VAL jongerentrofee 30.08.2014

Opgelet : Cadetten start om 12u30

 

Lees deze week in Brugsch Handelsblad:

‘Olympic Brugge klaar voor de eerste Memorial Miel Pauwels’

Krant van West-Vlaanderen - editie Brugsch Handelsblad - elke vrijdag te koop bij de krantenverkoper in uw buurt!

 

25.08.14 BK meerkamp

Alessandro Van de Sande haalde vandaag op indrukwekkende wijze de Belgische titel binnen op de tienkamp bij de scholieren. Het bleef tot op de laatste seconde spannend, maar met 7270 punten verbeterde hij ook het Belgische record (+4 punten). Deze prestatie was ook meteen goed voor de 2e prestatie op de wereldjaarranglijsten van 2014. Ook in Roeselare was OB aan het feest : senior Paul De Zutter pakte daar brons op het provinciaal kampioenschap 10000m.

 

Lees meer: 25.08.14 BK meerkamp

   

18.08.14 KvV- PK estafetten - Leeuwtjescriterium

 

In Ieper werden Bethlehem Tielens (speer) en Alessandro Van de Sande (110mH) Vlaams kampioen! Emmerson Vandevoorde (800m) strandde op een zucht van goud en keerde met de zilveren medaille naar huis. Onze 7 ploegen die deelnamen aan het PK estafetten in Oostende behaalden 6 medailles (3 x goud, 3 x zilver) en een clubrecord op de 3 x 600m. Jietse Andries won haar eerste meerkamp tijdens de 7de manche van het Craft-Leeuwtjescriterium in Nieuwpoort. Ernest Bonte, Brecht De Bleeckere en Leontine Van Hoorenweder werden 2de in hun categorie.

Lees meer: 18.08.14 KvV- PK estafetten - Leeuwtjescriterium

 

11.08.14 Week(end)overzicht

Het "weekend" startte ditmaal reeds op dinsdag. In Lebbeke werd de trend meteen gezet met een aantal persoonlijke records. Een trend die woensdag in Herentals, zaterdag in Oostende, Oordegem en Aalter en zondag in Nieuwpoort werd doorgetrokken. In Oostende gingen de jeugdatleten aan de haal met 5 medailles op het Craft Leeuwtjescriterium.

 

Lees meer: 11.08.14 Week(end)overzicht

   

03.08.14 Flanders Cup (meerkampen)

2 Flanders Cup meetings op het programma dit weekend. Voor de individuele nummers moest je in Ninove zijn waar een clubrecord sneuvelde. De meerkampers trokken naar Dilbeek voor de jaarlijkse afspraak op de Vlaamse meerkampkampioenschappen. Daar vreemd genoeg geen nieuwe clubrecords, wel een evenaring, ondanks 2 stadionrecords en een vierde prestatie op de wereldjaarranglijsten.

 

Lees meer: 03.08.14 Flanders Cup (meerkampen)

 

27.07.14 Weekendoverzicht

Vrijdagavond zat gans OB (en wellicht ook nog vele anderen) aan de buis gekluisterd om de prestaties van Jarne Duchateau te volgen op het WK in Eugene. Helaas kon Jarne de hoge verwachtingen niet waarmaken en eindigde hij ontgoocheld in de kwalificaties. Zaterdag en zondag stond het BK alle categorieën op het programma in Brussel. Lore Tack mist op 2/100e een podiumplaats op de 1500m. Ondertussen werkte de jeugd de vijfde wedstrijd van het Craft Leeuwtjescriterium af in Knokke. Leontine Van Hoorenweder kaapte de overwinning weg. terwijl Chelsea Timmerman en Brecht De Bleeckere met de tweede plaats moesten vrede nemen. Drukke dag werd het zaterdag, want ook de masters kwamen in actie in Oudenaarde op de Masters Trophy

 

Lees meer: 27.07.14 Weekendoverzicht

   

Pagina 1 van 42