Algemene Info

Start to Athletics

Olympic Brugge organiseert :

 

Start 2 Athletics

Kennismaking met atletiek voor volwassenen

 

vanaf 10 september 2018

Telkens op maandagavond van 19.00 tot 20.30 uur

 

Gediplomeerde trainers laten je kennis maken met de verschillende disciplines in de atletieksport. Er wordt ook veel aandacht besteed aan de algemene lichaamsbeheersing. Om de 2 weken trainen we indoor en is alles gericht naar rompstabiliteit (core stability). De andere week baseren we ons telkens op een andere discipline in de atletieksport. Iedereen is welkom, geen voorkennis of basis vereist. Heb jij kinderen die ook atletiek doen, dan is dit de ideale manier om ook eens kennis te maken met de sport, zodat je toch een woordje kan meepraten als je kinderen het hebben over het aanglijden, de boogspanning, je aanvals- of bijtrekbeen, skipping of hak-in-de-bil. We werken in een ontspannen sfeer, op recreatieve basis. Iedereen is dus welkom !!!

De trainingssessies vinden telkens plaats in het Sport Vlaanderen-Sportcentrum Julien Saelens, Nijverheidsstraat 112 te Assebroek (parking via Matmeers). We kunnen er indoor oefenen of op de kunststofpiste met verlichting en ook gebruik maken van kleedkamers en douches. Er is professionele begeleiding voorzien van gediplomeerde trainers.

deelnameprijs :  85 € voor een gans jaar wekelijks op maandagavond

Schrijf je HIER in

Afspraak dus iedere maandagavond aan het secretariaat onder de tribune aan de atletiekpiste. Je kan ook naar de parking achteraan via de ingang aan de Matmeers.

Iedere deelnemer is uiteraard verzekerd tegen sportongevallen. Geniet van het recreatief sporten in groep met professionele trainingsbegeleiding.

Breng gerust een vriend(in) mee !!!

Info : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. (of eventueel telefonisch 0475/74.17.58 Ludo Van de Sande, sportcoordinator Olympic Brugge vzw )