Nieuws

23.04.11 Druk Paasweekend

Het zomerseizoen begint volop op gang te komen, er staan ons terug drukke tijden te wachten.

 

 

Dit Paasweekend begint het zomerseizoen echt, zo kunnen we wel stellen. Zaterdag en maandag krijgen de oudsten (vanaf cadet) al meteen hun eerste kampioenschap voorgeschoteld in de vorm van het provinciaal kampioenschap op de piste in Tielt. Maar de allerjongsten (benjamin tot miniem) willen natuurlijk niet onderdoen en trekken maandag richting Knokke voor de eerste wedstrijd van het Leeuwtjescriterium.

Volgend weekend wordt het Julien Saelensstadium in Brugge omgetoverd tot het mekka van de Westvlaamse atletieksport. Met 2 organisaties van Olympic Brugge zelf, verwachten we daar een talrijke opkomst van (vooral) onze eigen atleten. Zaterdag 30 april komen de jongsten aan de beurt in de tweede wedstrijd van het Leeuwtjescriterium. Breng gerust familie en vrienden mee om de jongste telgen van OB aan te moedigen : de inkom is gratis, en je kan er genieten van een hapje en een drankje, zo worden de keelspieren niet overbelast van het aanmoedigen van uw favorietje.

Zondag 1 mei is het dan de beurt aan de iets ouderen (vanaf cadet) voor hun wedstrijden in Brugge. Ook hier is de toegang gratis en verwachten we ook terug heel wat atleten en, uiteraard, hun supporters. De hapjes en de drankjes zijn ook terug aanwezig, maar er is meer ... de kersverse wereldkampioen discuswerpen bij de minder-validen, en tevens trainer discus/kogel bij OB, Gino De Keersmaeker, heeft zijn deelname bevestigd aan de wedstrijd. Hij staat al om 14 uur op het programma, wees dus tijdig aanwezig. Hiernaast zijn er uiteraard ook nog vele topprestaties te verwachten van alle andere atleten.

Nu alleen maar hopen dat de weergoden ons nog wat langer gezind blijven om er 2 top-weekends te kunnen van maken.