Olympic Brugge VZW

23.04.18 Zomer op volle toeren

Het zomerseizoen draaide afgelopen weekend op volle toeren, letterlijk en figuurlijk. De pupillen en miniemen zetten hun beste beentje voor op de interclubs waar de meisjes 8e en de jongens 6e werden. Ook op wedstrijden in Rieme en Ninove kwamen OB-atleten in actie. Op de weg noteren we opmerkelijke en mooie prestaties in Antwerpen en Damme.

Lees meer: 23.04.18 Zomer op volle toeren

 

16.04.18 Goed op dreef

Alhoewel het nog vroeg in het seizoen is, lijken een aantal atleten al goed op dreef. Jeugdatleten haalden medailles in Beernem en Merksem. In Eeklo stond een werpersmeeting op het programma.

Lees meer: 16.04.18 Goed op dreef

 

02.04.18 Leeuwtjescriterium Knokke

Uitslag Leeuwtjescriterium Knokke 2 april 2018

   

OB goes international

UPDATE : Lynn De Corte wordt 5e op de 60m tijdens het EK voor masters. In een spannende finale waar de plaatsen 2 tot en met 5 in 3/100 van een seconde toegekend werden werd Lynn dus knap vijfde !!

Op het Europees kampioenschap voor masters in Madrid strandt Gregory Ducat in de reeksen van de 400m in 57''30. Donderdag komt Gregory nog in actie in het hinkstapspringen. Lynn De Corte ging het beter af. Als derde in haar reeks kon Lynn zich met de zevende tijd plaatsen voor de finale die vandaag omstreeks 19u10 gelopen wordt. Lynn moet daar wel starten vanuit de ongunstige baan 8.

 

18.03.18 De laatste stuiptrekkingen

Met 85 trokken onze jeugdatleten naar de VAL jeugddag in de Gentse topsporthal. Dankzij de vele vrijwillige begeleiders beleefden ze opnieuw een leuke dag met heel wat atletiek-speel-plezier. In de laatste stuiptrekking van het indoorseizoen sneuvelden ook nog eens 2 clubrecords. En we mochten ook nog een vierde plaats noteren op het BK veldlopen voor masters. Op naar het zomerseizoen !!

Lees meer: 18.03.18 De laatste stuiptrekkingen

   

12.03.18 BK masters

Het laatste indoorkampioenschap vond afgelopen weekend plaats in Gent : de masters combineerden de provinciale met de Belgische kampioenschappen en kwamen naar huis met maar liefst 13 medailles. Op de laatste indoormeetings voor de jeugd sneuvelde nog een clubrecord maar ook heel wat persoonlijke records moesten er aan geloven.

Lees meer: 12.03.18 BK masters

 

05.03.18 Bronzen medailles op BK's

3 bronzen medailles op de Belgische indoorkampioenschappen voor cadetten, scholieren, juniores en beloften. Ook overwinningen in het veld op de cross in Ardooie. Eindstand van het OB crosscriterium is gekend.

Lees meer: 05.03.18 Bronzen medailles op BK's

   

26.02.18 Sportverdienste + clubrecord

Serge Van Belle krijgt trofee voor sportverdienste van stad Brugge. Zilveren medaille op het BK veldlopen voor Shanaya Schollaert, zilveren medaille voor Hanne De Baene op BK studenten. Clubrecord verspringen voor Jade Cuvelier. Het was terug een topweekend voor Olympic Brugge.

 

Lees meer: 26.02.18 Sportverdienste + clubrecord

 

19.02.18 Clubrecord-weekend

Er sneuvelden maar liefst 5 clubrecords bij de jeugd het afgelopen weekend, mogelijks zit de jeugdstage van de voorbije krokusvakantie daar voor iets tussen. We noteren ook nog een zesde plaats op het BK alle categorieën, en overwinningen in het veld en op de weg.

Lees meer: 19.02.18 Clubrecord-weekend

   

Pagina 5 van 73