Olympic Brugge VZW

03.06.17 Leeuwtjescriterium

Uitslag Leeuwtjescriterium Brugge 03/06/2017

Er viel weer heel wat te beleven het voorbije weekend : Belgisch en Vlaams kampioen in het ultralopen, een meerkamper in Tenerife die het 42 jaar oude clubrecord uit de boeken schrapt, 5 medaillewinnaars op het Splashwash Leeuwtjescriterium en sterke prestaties in Hamme, Eeklo en Oordegem. En dan is er ook nog de Midzomerrun.

Lees meer: 03.06.17 Leeuwtjescriterium

 

28.05.17 Weekendoverzicht

OB atleten trokken doorheen het Vlaamse land, van Beernem, over Zwevegem en Izegem, langs Beveren en Oordegem tot in Kapellen . De zomerse temperaturen zorgden er voor dat terug heel wat persoonlijke records sneuvelden.

Lees meer: 28.05.17 Weekendoverzicht

 

22.05.17 KVV + Leeuwtjescriterium

Hanne De Baene haalt zilver op het Vlaams kampioenschap, ereplaatsen voor Louise Van Eecke en Alessandro Van de Sande. In Nieuwpoort kapen jeugdatleten een karrevracht medailles mee op het Leeuwtjescriterium.

Lees meer: 22.05.17 KVV + Leeuwtjescriterium

   

20.05.17 GEEN Jeugdtraining

GEEN TRAINING BEN-PUP-MIN op zaterdag 20 mei.

Wegens Leeuwtjescriterium Nieuwpoort

WEL TRAINING VOOR KANGOEROES

 

14.05.17 Interclubs - DBB

Ondanks een aantal afwezigen wegens blessure toch mooie prestaties op de interclubs alle categorieën . De dames eindigden zaterdag in Zwevegem op de zesde plaats, de  heren deden het zondag op eigen terrein in Brugge en werden daar vierde. Individuele overwinningen waren er voor Louise Van Eecke, Loewis Kinget en Alessandro Van de Sande. Ook in Dwars Door Brugge heel wat mooie prestaties : overwinning voor Randal Cottenjé en podiumplaatsen voor Stien Van Tieghem en Amber Ryckier.

Lees meer: 14.05.17 Interclubs - DBB

   

14.05.17 Resultaten BVV

Beker van Vlaanderen

Landelijke 2B AC heren

Uitslag

Puntentelling

 

08.05.17 BVV - Leeuwtjescriterium

Met de interclubs voor de cadetten en scholieren in Kortrijk en Aartselaar en het Leeuwtjescriterium in Beernem op het programma werd het alweer een druk atletiek-weekendje. De meisjes eindigden derde op de interclub in derde afdeling, de jongens werden achtste in tweede afdeling. Op het Leeuwtjescriterium noteren we medaillewinst voor Lauren Defever, Briek Tanghe, Benjamin De Craene, Chelsea Timmerman en Alexander De Craene.

 

Lees meer: 08.05.17 BVV - Leeuwtjescriterium

   

06.05.17 Interclub cad/sch meisjes in Kortrijk

Tijdens de interclub voor cadetten en scholieren in Kortrijk veroverden onze meisjes een zeer knappe 3de plaats!

Lees meer: 06.05.17 Interclub cad/sch meisjes in Kortrijk

 

02.05.17 Druk weekend

Het werd een druk atletiekweekend met de interclubs voor pupillen en miniemen en op maandag onze eigen Julien Saelensmeeting waar maar liefst 5 Belgische records sneuvelden. Op de interclubs werden de meisjes zaterdag 8e in hun reeks, zondag behaalden de jongens een mooie 4e plaats. We noteren ook het eerste clubrecord van het zomerseizoen en mogen een provinciale steeple kampioen en een Belgisch studentenkampioen verwelkomen in de club.

Lees meer: 02.05.17 Druk weekend

   

Pagina 10 van 71