Paasstage Rosas - Spanje

 

Na de succesvolle buitenlandse stage van de vorige seizoenen, hebben we besloten om ook komend seizoen op stage te gaan naar de Spaanse Costa Del Sol. We verblijven opnieuw in Rosas tijdens de tweede week van de paasvakantie.

-          Waar:                   ROSAS – Spanje

-          Wanneer:             2de week paasvakantie.

o   Vertrek in Brugge op vrijdagavond 06/04  omstreeks 22u

o   Terug in Brugge op zaterdagmorgen 14/04 omstreeks 06u

-          Prijs:

o   Richtprijs: 495,00 €

-          Deelnemers:

o   Atleten van Olympic Brugge vanaf 2de jaars miniem

o   Nieuw dit jaar is dat er ook atleten van andere atletiekclubs mee kunnen op stage, zo nemen reeds een aantal atleten deel van HCO, AVR en ZA

o   Aan de stage/reis mogen ook niet-atleten (ouders) deelnemen.  Kinderen tot 12 jaar zijn onder begeleiding van de ouder(s) of voogd.

-          Reis en Verblijf:

o   Reis met autocar

o   Aankomst in Roses op zaterdagnamiddag 07 april.

o   Vertrek vanuit Roses op vrijdagnamiddag 13/04

-          Verblijf in een 3 sterrenhotel

-          Vol pension (buffetvorm).

-          Drinken aan tafel inbegrepen (½ l water + voor volwassenen ¼ l wijn).

-          Voor de eventuele medereizigers, niet-atleten, worden er een 5-tal uitstappen gepland. Deze zijn gratis tenzij anders vermeld (bv uitstap naar Camp Nou – Barcelona).

-          Meer info : op het secretariaat tijdens de trainingen of via mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

-          Inschrijven :

o   via de website www.olympicbrugge.be (je inschrijving is pas definitief na betaling van een voorschot van 100 € op rekening van OB : BE38 0014 0892 2572 – GEBABEBB met als mededeling “voorschot stage + je naam)

o   inschrijvingen worden afgesloten eind november !! Het aantal inschrijvingen is beperkt, vlug inschrijven is dus de boodschap

o   opgelet : de stage gaat pas door bij voldoende inschrijvingen (indien de stage niet doorgaat wordt het voorschot teruggestort)

o   voor het saldo krijg je dan een mail wanneer dit moet betaald worden (maart)

Inschrijven doe je hier