Olympic Brugge organiseert :

 

Start 2 Run

Loop Je Fit


22 februari 2018

Telkens op donderdagavond van 20.00 tot 21.00 uur

(22 februari, 1, 8, 15, 22 en 29 maart, 5, 12, 19 en 26 april, 3 mei)

Voor beginners : 5km in 10 beurten, 11e beurt is een test

Voor gevorderden : sessies voor 10 of 15 km

(test 5 km op 3 mei 2018)

Er is aparte begeleiding voorzien voor beginners en gevorderden. De trainingssessies vinden telkens plaats in het Sport Vlaanderen-Sportcentrum Julien Saelens, Nijverheidsstraat 112 te Assebroek. We kunnen er oefenen op de kunststofpiste met verlichting en ook gebruik maken van kleedkamers en douches. Er is professionele begeleiding voorzien van gediplomeerde trainers. Diploma voor iedere deelnemer

deelnameprijs :  25 €

Schrijf je HIER in

Afspraak dus iedere donderdagavond aan het secretariaat onder de tribune aan de atletiekpiste. Je kan ook naar de parking achteraan via de ingang aan de Matmeers.

NIEUW !!!

Combineer Start 2 Run met Start 2 Athletics

start 2 run op donderdagavond, Start 2 athletics op maandagavond, met veel aandacht voor rompstabiliteit (= de basis voor blessurepreventie), maar wekelijks worden ook de basistechnieken van één atletiekdiscipline onder de loep genomen. Deze combinatie is dus ideaal voor mensen die met de atletieksport willen kennis maken. Alle info over Start 2 athletics vind je HIER terug. De inschrijving voor Start 2 Athletics geeft automatisch recht op deelname aan Start 2 run (combinatieprijs = 85 €, lidmaatschap tot september 2018). Uiteraard is enkel inschrijven voor start 2 Run ook nog steeds mogelijk.

Na de Start 2 Run sessie, krijgt iedere deelnemer de kans om zich als recreant aan te sluiten bij Olympic Brugge tot september 2018 aan het voordeeltarief van 60 €, daarmee blijf je verzekerd en kan je verder genieten van het blijven sporten in groep met trainingsbegeleiding.

Breng gerust een vriend(in) mee !!!

Info : Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch 0486/46.23.35 (Georges Vanparys, recreatiesportverantwoordelijke Olympic Brugge )