Memorial Van Damme

Vrijdag 31 augustus 2018

 

Op vrijdag 31 augustus 2018 wordt in Brussel de 42ste Memorial van Damme georganiseerd.

De beste atleten ter wereld strijden er om de eindoverwinning in de finalemeeting van de prestigieuze IAAF Diamond League. Niet alleen de wereldtoppers zullen richting Brussel afreizen, maar ook de Belgische top met ondermeer Nafi Thiam, Philip Milanov en de Belgian Tornados zullen ongetwijfeld present tekenen.

Dit jaar leggen we met Olympic Brugge een bus in om met z’n allen een avond topatletiek te beleven in een sfeervol Koning Boudewijnstadion.

Er werd een optie genomen op een bus van 60 personen, dit betekent dus dat het aantal plaatsen beperkt is. Iedereen, van jong tot oud, kan mee met de bus (er is ook trainersbegeleiding voorzien). De inschrijjvingen zullen chronologisch behandeld worden. Indien de bus volzet is wordt een wachtlijst aangelegd, zodat bij eventuele afzeggingen iemand anders de plaats kan innemen. De inschrijvingen worden pas definitief als ook de betaling van het verschuldigde bedrag overgemaakt werd op rekening van Olympic Brugge met vermelding van naam en aantal. Doe dus de inschrijving en meteen ook de betaling om zo zeker te zijn van uw plaatsje op de bus en uw ticket.

We vertrekken op vrijdag 31 augustus om 16u00 stipt aan de parking aan de atletiekpîste. Na de busrit start de avond met een openingsceremonie, gevolgd door enkele uren atletiek van het allerhoogste niveau. Nadien staan er ook nog een optreden van een bekende artiest, een sluitingsceremonie en een spetterend vuurwerk op het programma. Na de busrit terug, verwachten we rond 01u00/01u30 aan de parking van Sport Vlaanderen te staan.

De kostprijs bedraagt €35 per persoon. Hierin zit de busrit en je ticket. Eten en drinken zijn niet inbegrepen en zijn dus zelf mee te nemen of ter plaatste aan te kopen. Voor het toilet in het stadion betaal je €0,50. Oordopjes kunnen aangenaam zijn voor tijdens het concert.

We hebben besloten om met Olympic Brugge na enkele jaren opnieuw een bus in te leggen, omdat de interesse erg groot bleek te zijn.

Zo snel mogelijk inschrijven EN het verschuldigd bedrag overmaken op rekening van OB  (BE38 0014 0892 2572 - GEBABEBB) is dan ook aan te raden om je plaats te garanderen!

Inschrijven doe je HIER !!