MENU
Eventkalender

Herstart trainingen
conform huidige maatregelen

Vanaf 1 februari worden de voorwaarden voor buitenschoolse activiteiten voor de -13 ,jarigen wat strenger, terwijl deze voor de -18 jarigen dan weer wat versoepeld worden. Voor de +18 jarigen blijven de huidige maatregelen nog steeds gelden, en zijn er nog geen wijzigingen. We hopen ook daar zo vlug mogelijk met positief nieuws te kunnen komen. Door deze aanpassingen zijn we terug in staat om de trainingen voor cadet, scholier en junior opnieuw op te starten.
Een overzichtje van de belangrijkste maatregelen :

  • Er mag slechts 1 buitenschoolse activiteit gekozen worden (zowel voor -13 als -18)
  • Trainingen vinden plaats in groepjes van maximum 10 atleten (zowel voor -13 als -18)
  • -13 en -18 kunnen we momenteel nog niet op zelfde tijdstip laten trainen

Dit betekent dat we enkele aanpassingen moeten doorvoeren.
De jeugdtrainingen blijven op woensdag 18u-19u30 en zaterdag 9u-10u30 en 10u30-12u
De trainingen vanaf cadet tot junior zullen voorlopig doorgaan op maandag 18u30-20u en vrijdag 18u30-20u (in afspraak met je disciplinetrainer 18u-20u, polsstok kan momenteel nog niet opgestart worden)
Voor alle leeftijdscategorie├źn, zowel -13 als -18 jarigen, moet er dus een keuze gemaakt worden welke buitenschoolse activiteit zij kiezen, dit conform de maatregelen van de overheid. Daarnaast vragen we je om aan te geven wanneer je naar de training zal komen. Op deze manier krijgen wij een zicht op het aantal atleten dat op een training aanwezig zal zijn, en kunnen wij ook de nodige trainers voorzien.
We verwachten van iedereen om het inlichtingenformulier in te vullen via onderstaande link, ook als je voor een andere buitenschoolse activiteit zou kiezen. Zolang je dit formulier niet hebt ingevuld, zal je helaas niet toegelaten worden tot de trainingen (voor de jeugdtraining van komende woensdag graag ten laatste dinsdagavond formulier invullen).
Aan de hand van de aangemelde atleten zullen we vaste trainingsgroepjes samenstellen van maximum 10 atleten. We proberen hierbij zoveel mogelijk rekening te houden met de opmerkingen die je in het formulier meegeeft. Hou er rekening mee dat niet alle wensen zullen kunnen voldaan worden gezien de beperkte capaciteit van de groepjes. Dit is uiteraard een tijdelijke situatie, we hopen dan ook dat onze atleten zich, net zoals onze trainers dat doen, wat flexibel zullen opstellen en eventuele tijdelijke ongemakken er bij zullen nemen.
Nog enkele verdere afspraken :

  • Op de piste zullen verschillende verzamelpunten aangeduid worden met een groot baannummer. Bij aanmelding geven we je mee bij welk nummer je kan verzamelen, zodat er geen interactie is tussen de verschillende groepjes (ook voor -18 jarigen)
  • Er is geen (toilet)pauze meer tijdens de jeugdtrainingen. je neemt je drinkfles mee naar je verzamelplaats. Maak dat de kinderen dus thuis zeker naar toilet geweest zijn zodat we samenscholingen aan toilet kunnen vermijden. In noodgeval is toiletbezoek individueel wel toegelaten.
  • -18 jarigen dragen mondmasker voor en na de trainingen. Zodra training begonnen is mag mondmasker wel afgezet worden, maar moet dan wel terug opgezet worden bij eventueel toiletbezoek (individueel !!)

Deze regelingen worden bij OB van kracht vanaf woensdag 3 februari. De eerste trainingen voor -18 jarigen is dus voorzien op vrijdag 5 februari.
Indien nog vragen of onduidelijkheden kan je altijd contact opnemen via mail naar info@olympicbrugge.be
Gezien de weinige tijd vragen we dan ook aan iedereen om zo vlug mogelijk het inlichtingenformulier in te vullen via onderstaande link

INLICHTINGENFORMULIER (klik hier)